Festenal per sosténer la calandreta l’Esquiròl de Sent Seren

L’associacion Aqui l’Òc, que trabalha a la promocion e al desvolopament de la lenga e  de la cultura occitanas dins lo nòrd d’Òlt e sosten l’escòla Calandreta l’Esquiròl de Sent seren, organiza lo festenal occitan Escambis, del 19 al 21 de mai a Sant-Joan-La-Ginèsta e Sent-Seren.

Lo divendres 19 de mai a la MJC de Sent Seren, recampament amb divèrsas animacions e conte amb Alan Rouch. A 18h, a l’espaci Carcinòl, presentacion de l’expausicion sus la bauma de Pech Merle seguida d’un repais sus reservacion. A 21 h, lectura « Las sasons de la vinha » amb Alan Rouch.

Lo dissabte 20 de mai, plaça de la Republica a Sent Seren, mercat artesanal e circ. A 14h30 conferéncia amb Georges Labouysse a l’espaci Carcinòl. Projeccion del film « Paddington » (doblat en occitan) a 16h a la MJC. A comptar de 18h30, direccion Sant Joan-La-Ginèsta per l’inauguracion del « Festòche » ; apèro-concèrt e concèrt balèti amb la Granja e lo grop Garric.

Lo dimenge 21 de mai, totjorn a Sant-Joan-La-Ginèsta, a comptar de 14 h 30, musica amb lo « Traïtou du Segala », téatre amb la Cie de Sainte Colombe e contes amb Francis Lasfargue.

Contact, infos, reservacions (pels repaisses) : 06 73 62 64 63 // aqui.loc@laposte.net

Site : www.espacioccitancarcinol.com