Calandreta de Castanet. La magia de Nadal agirà a la sala Jacques Brel

Un espectacle sul tèma de Nadal , destinat, de segur, a un public larg, enfants, grands enfants, grands grands enfants. Un programa amb fòrça numèros interactius (e òc, se caldrà susar la camisa…) e de numèros visuals per nos embalausir. Nòstre fachilhièr vos farà descobrir e gostar fòrça domènis de la presditigitacion : magia en general, magia comica, manipulacions, mentalisme, grandas illusions…

A l’entracte, vos congostaretz de las pastissariás dels parents de l’escòla, e vos podretz riscar al sòrt per ganhar un libre de prestidigitacion. En un mot, un rendetz-vos familial de mancar pas per plan començar las vacanças (e, aquò fasent, sosténer nòstra escòla associativa).

L’entrada es a 8 euros, 6 euros pels enfants e 7 euros /5 euros en pre-venda al 06 80 37 59 82.

Als talhièrs de Nadal, los visitors poguèron descobrir d’expausicions originalas : los coissins en forma de nívols creats per Lulu Chocho, artesana cordurièra e musico-terapeuta, que lo gost per la cordura li foguèt transmes per sa maire tre la pichòta enfança. E tanben, las lampas de veire e de papièr japonés e nepalés, del lum doç e de la polidas colors, d’Aurelia, e de jòias, d’idèas originalas pels presents de Nadal.

Lulu Chocho, nívol ròsa en man e Aurelia, amb sas lampas a l’endarrièr./Fòto DDM,S.B.

D'aprèp La Dépêche du Midi, ladepeche.fr, lo 06 décembre de 2016