Total Festum a Carcasona

Lo projècte « Arab’Oc – Musique »  presentat per l’associacion 11bouge, en ligam amb lo Festenal Total Festum 2017, dintra dins sa darrièra linha drecha !

Après 3 meses de repeticion a l’escòla Jules Ferry e a la Calandreta de Carcassona, los 40 enfants de CM1/CM2 enregistrèron amb los artistas de Du Bartàs la cançon Laman, Fisança al Seven Vibrations Recording Studios, a Cuxac Cabardés…

Sèm uroses de vos presentar lo clip que foguèt enregistrat tot al long de las diferentas sesilhas : https://www.youtube.com/watch?v=91e_139lKsE&feature=share

Dissabte 17 de junh : final del projècte a l’escasença del Festenal Total Festum, davant la Fabrique des Arts amb los talhièrs Arab’Oc Cuisine, musique, Graff et sciences.

A 19h : l’associacion calandreta prepausa un repais « occitano-oriental » – en ligam amb los talhièrs « Arab’Oc – Cuisine » que mantuns parents de l’escòla i participèron. I aguèt una presentacion lo 19 de mai passat a l’escasença del concèrt de Magyd Cherfi al teatre de  Penautièr.  Grand-grand moment … Mercé a totes aqueles que i participèron !

Al Menut  : cigarros de ton, tapenada, anchoïada e sos legums, tabolé, fogassa a la flor d’irangièr, 1 veire de vin o de chuc de frucha.

Tarifas – 10 € (adult) / 5 € (enfants – de 10 ans)

Reservacions al 07.62.46.38.48 o sus communication@calandretadeciutat.fr